SZÉP Kártya elfogadóhelyek országszerte

A Széchenyi Pihenőkártya révén a cafeteria keretünket egy plasztik alapú, bankkártyára emlékeztető univerzális, elektronikus utalványon kapjuk kézhez. A közismertebb nevén SZÉP Kártyaként emlegetett juttatás használatával belföldön nagyon sokféle szolgáltatást igénybe vehetünk, a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatából. A kártya révén a szolgáltatások költségeit készpénz tényleges használata nélkül lehet rendezni.


A SZÉP Kártya három alszámlával rendelkezik. A szállás alszámla, melyre egy évben maximum 225.000,- Ft utalható kedvezményesen, belföldi szálláshelyek, üdülési csomagok igénybe vételére fordítható. A vendéglátás alszámla keretéből (összege évi maximum 150.000,- Ft) a melegétel-fogyasztás költségeit, valamint szállásköltségeket is fedezhetünk. A szabadidő és rekreációs alszámla felhasználási köre a legszélesebb. Évente 75.000,- Ft áll rendelkezésünkre szabadidős, kulturális, valamint egészségmegőrző szolgáltatások igénybe vételére. A szabadidő keret is fordítható szállásköltségek rendezésére. A juttatás összegét utólag nem mozgathatjuk át az alszámlák között.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek az ország egész területén, egyre nagyobb számban várják a kártyabirtokosokat. A kártyaelfogadó helyek kínálata, valamint a kibocsátott pihenőkártyák száma is folyamatosan növekszik. Az első használat előtt a kártyát a tulajdonosnak a bank honlapján, vagy telefonon keresztül aktiváltatnia kell. A kártya használható POS terminálon, valamint internetes felületen, webáruházban is. A kártyával telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is lehet fizetni. A SZÉP Kártya kiváló lehetőség a béren kívüli juttatás kedvező felhasználására munkavállaló, munkáltató és szolgáltató szempontjából egyaránt.

Forrás: szepkartya-elfogadohelyek.hu

Vélemény, hozzászólás?