Magas szintű könyvelés Szombathely városában

A szombathelyi Naprakész Könyvelőiroda 1996-ban indult családi vállalkozásként, azóta pedig több éves tapasztalattal rendelkezik, az ügyfelek pedig rendszerint elégedetten távoznak a kemény munka után. Cégünk legfontosabb jelszava a korrektség és megbízhatóság, hiszen ezek elengedhetetlenek, hogy jó kapcsolat alakuljon ki az ügyfél és a könyvelő között.

Minőségi könyvelés Szombathely városában csakis a Naprakész Könyvelőirodánál történik, ahol családias a hangulat, ezért is vagyunk egyediek Szombathelyen, annak ellenére is, hogy nem a Naprakész Könyvelőiroda az egyetlen cég ezen a területen. Tagjai vagyunk a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének, ami lehetővé teszi, hogy szakmailag fejlődjünk, és ügyfeleinknek még magasabb minőségű szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Egy jól működő vállalkozás alapja a jó könyvelő, természetesen a jó marketing, a piacképes termék és a megfelelő célközönség mellett. A jó könyvelő szerződést köt, számlát ad, folyamatosan tájékoztat, tisztán gondolkodik, mindig elérhető, anyagi felelősséget vállal és folyamatosan képzi magát.

Könyvelő cégünk a következő szolgáltatásokat képes nyújtani kisvállalkozások és családi vállalkozások számára: megbízható könyvelés, bevallások elkészítése, bérszámfejtés, társadalombiztosítás, tanácsadás cégalapítás előtt (ingyenes), pályázatok, hitelkérelmek elkészítése, valamint Széchenyi kártyakészítés. Amennyiben további információkat szeretne olvasni cégünkről, látogassa fel bátran weboldalunkat, a naprakeszkonyveles.hu-t, kérdéseivel pedig forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az e-mail címünkön. Bízza magát bátran a Naprakész Könyvelőirodára a magas szintű és megbízható  könyvelés érdekében!