Fakeretes infrapanel kedvező áron

Az infrafűtés rendkívül praktikus megoldás a mindennapjainkba. Ez egy tábla alakú, kerámia szemcsékkel bevont előlappal ellátott, hátoldalán hő tükrös szigeteleséssel, elektromos árammal működő infrafűtés.

A fakeretes infrapanel rendkívül esztétikus a lakásokba, könnyen felszerelhető bármelyik helységbe, működéséhez csak elektromos áramra van szükség. Ezek natúr fakerettel vannak ellátva, így a tulajdonosok, saját ízlésüknek megfelelően, a tetszőleges színre festhetik, illetve pácolhatják. Megoldhatóvá válik, hogy az infrapanel harmonizáljon a bútorainkkal és a lakásunk esztétikájával. A festés során, figyeljünk, hogy a fűtőfelületet semmiképp se érje festék, ezt nem szabad átkenni. Keresse fel az infrapanel.eu weboldalt, válogasson kedvező áru, fakeretes infrapaneljeink közül, és találja meg az Ön igényeinek megfelelő darabot. Válogasson állmennyezeti-, fa- és fémkeretes-, valamint törölközőszárító infrapaneljeink közül.

Kínálatunkból ajánljuk, a nagyobb helyiségek fűtésére kiválóan alkalmazható, 650W-os fakeretes panelt, 124x64x4cm-es nagysággal, és 7kg-os súllyal. A panel hatásfoka 99%-os, amit a kerámia szemcsés kialakításának köszönhet. Ez teszi lehetővé, hogy nagyobb hatékonyságra legyen képes, a hagyományos infrapanelekkel szemben. Natúr fakerettel és 50cm-es kéteres vezetékkel kapható. Tartozékai közt megtalálhatóak a rögzítő csavarok. Erre a kiváló termékre, 6év garanciát vállalunk. Ezzel a típusú fűtéssel, nem a levegő felmelegedését érhetjük el, hanem a tárgyakét. Bár üzemeltetése nem olcsó, mivel elektromos árammal működik, viszont egy hétvégi házba, nagyon praktikus lehet, mivel nincs szükség oda vezetni pl. a gázt, aminek a behúzási költségei nagyon magasak lennének. Ehhez az eszközhöz elég csak áram, könnyen hordozható, és így magunkkal is vihetjük. Ezek mellett, mivel nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, így hosszantartó is, valamint egyáltalán nem foglal helyet, ha falra, illetve mennyezetre szereljük fel.