A Pine Smart okos pelenka kimutatja a húgyúti fertőzést

A Pine Smart az első és egyetlen intelligens baba pelenka a világon, amelyet bakteriális húgyúti fertőzések kimutatására használnak. A Pine és az Isztambuli Egyetem-Cerrahpaşa Orvostudományi Kar által kifejlesztett intelligens baba pelenkákat szabadalommal védik az egész világon.

A Pine Smart okos pelenka kimutatja a húgyúti fertőzést, ezért nézzen be hozzánk a pinesmart.hu weboldalra, hogy mindent megtudjon a pelenkáról, ráadásul kedvezményes áron meg is rendelheti azt tőlünk néhány kattintással.  A vizelet fontos biológiai hulladék, amely képet ad az emberi egészségről. Az orvosok gyakran kérnek tőlünk vizeletmintákat, hogy képet kapjunk egészségünkről. Mint olyan cég, amely évek óta gyárt pelenkákat gyermekeink kényelme érdekében, a vizelettel érintkezésbe kerülő termékünket a húgyúti fertőzések elemzésére szolgáltattuk. A bakteriális húgyúti fertőzésekben szenvedő csecsemők többségében a nitritmaradék a vizeletben fordul elő. A gram-negatív baktériumokban található reduktáz enzim a nitrátot nitritté alakítja. A tudományos közösségben és a korábbi szakirodalomban széles körben elfogadott, hogy a vizeletben a nitrit jelenléte húgyúti fertőzésre utal. Megszereztük azt a funkciót, hogy kimutassuk a vizeletben lévő nitrit jelenlétét.

Okos pelenka

Okos pelenka

Mikor használjam a Pine Smart pelenkát? Használhatja gyermeke napi fürdése után: ha gyermekének olyan körülményei vannak, amelyek húgyúti fertőzésre utalhatnak, például láz, gyengeség, étvágytalanság, a vizelet színének és szagának megváltozása, akkor is érdemes kipróbálni. Húgyúti fertőzés esetén ajánlott folyamatosan 1 hónapig használni. Opcionálisan nem árt használni a normál pelenka helyett is. Amennyiben többet tudna meg a termékről, vagy megtekintené a pine smart kínálatot kattintson a pinesmart.hu-ra a teljes leírásért és a termékekért.