A csipkebogyó jótékony hatásai

A többség már általános iskolában megtanulja ennek a csodaszernek a nevét és jótékony hatásait, olyannyira, hogy a természetben járva is felismeri a vadrózsa piros áltermését, a csipkebogyót. Felnőttkorban azonban, főleg a betegségek idején sokan elfeledkeznek a jótékony hatású csipkebogyóról és sokkal inkább a gyógyszerekhez kapnak. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Iphone tokok a személyiség kifejezésére

Korábban a telefontokok elsősorban a telefon védelme szempontjából voltak fontosak, mára azonban ez a szerepkörük kibővült. A telefontok mára már a telefon tulajdonosának személyiségét is tükrözi, ennek megfelelően a telefontartozék piac is igyekszik alkalmazkodni az elvárásokhoz és minél szélesebb körű választékot az érdeklődők elé vinni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

FILMNOW a http://musor.tv műsor palettáján!

A Film Now, ami korábban a Digi Film nevet viselte a Digi Kft. tulajdonában áll. A csatorna megtalálható a DIGI, a PR-TELECOM és a Vidanet kínálatában is egyaránt. A Film Now is épp olyan prémium csatorna, mint például az HBO, tehát minőségi műsorokat nézhet majd a csatornán nap mint nap. Bővebb leírásért és további információkért keresse fel weboldalunkat. Egy kattintás ide a folytatáshoz….