Senj bemutatása

Az Adriai-tenger partján fekvő Senj városa az Adria egyik gyöngyszeme. Német nyelven a település neve Zengg. Rijeka és Zadar között fekszik, Rijekától alig 80 kilométerre. Senj már a római korban is létező település volt. 1196-ban püspökséget alapítottak a városban, innentől kezdve számít fontos településnek. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A villanyszerelés csak az óvintézkedések betartásával válik biztonságossá

A villamos árammal működő berendezések mindennapjaink szerves részét képezik. Olyannyira hozzá szoktunk már használatukhoz, hogy nélkülük már elképzelhetetlennek tartjuk az életet, éppen ezért jelent nagy problémát, ha valami meghibásodik. Ilyenkor szakemberhez kell fordulnunk. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A londoni élet

A brit fővárosban, Londonban az elmúlt években sok ezer magyar megfordult. Van, aki munkavállalás céljából utazott ki Angliába, van, aki turisztikai célból és van aki, rokonlátogatás céljából. A legóvatosabb becslések szerint is 100 ezer magyar él jelenleg Londonban és elővárosaiban. Egy hatalmas metropoliszról van szó, ahol közel 15 millió ember él. Egy kattintás ide a folytatáshoz….