A lakásriasztó szerelése a korszerű védelem záloga

Napjainkban egyre több és több betörésről olvashatunk az újságokban, illetve hallhatunk a rádióban, televízióban. Ezért egyre többünkben merül fel a kérdés, hogy vajon miként biztosíthatnánk otthonunknak nagyobb védelmet akkor is, ha nem tartózkodunk odahaza. Ehhez nyújt kitűnő megoldást az Elektronika vonala munkatársainak segítségével a lakásriasztó felszerelése. A lakásriasztó által ténylegesen meggyőződhetünk arról, hogy értékeink akkor is biztonságban vannak, ha mi éppen nem vagyunk otthon. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A minőségi csaptelep éveken át tartós

Egy ház megépítését követően az olyan dolgok elhelyezése következik, még a berendezés előtt, mint például a csaptelep. Ebből is megéri legalább olyan minőségűt beszerezni, mint a ház elkészüléséhez szükséges alapanyagokból, hiszen jó néhány évtizeden át kell még szolgálniuk a mindennapjaink során. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Válasszon minőségi tervezési és kivitelezési vállalkozót!

Az építkezés alkalmával két jelentős munkafolyamatot különböztethetünk meg: az egyik ezek közül a tervezés, a másik pedig a kivitelezés, vagyis maga az ingatlan felépítése. Mindkét szakasz jelentősen befolyásolhatja a leendő otthonának minőségét, így megéri már a tervezés fázisa előtt olyan vállalkozót keresni, aki kellő szakértelemmel rendelkezik a kivitelezés területén, valamint felelősséggel és szakértelemmel vállalja a tervezés feladatát. Az Épülettervezés és Építés Munkacsoport magas szintű szakértelme remek megoldást biztosít mindezekre. Emellett ötletgazdag terveink kulcsot jelenthetnek elképzeléseinek megvalósításához. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Dr. Majó Zoltán előadása az SZTE költségvetési keretéről

Dr. Majó Zoltán az SZTE gazdasági és műszaki főigazgatója az egyetem pénzügyi-gazdasági helyzetéről és kilátásairól tartott előadásában elmondta, hogy február végére derülhet ki az egyetem 2015. évére vonatkozó költségvetésének végleges száma, és ha nem lesz elegendő pénz a kiadásokra, az egyetemnek kincstári előleget kell igényelnie. Egy kattintás ide a folytatáshoz….