Dr. Majó Zoltán az SZTE online szolgáltatásáról

Az úgynevezett zöld egyetemek ranglistáján a Szegedi Tudomány Egyetem esztendőről esztendőre jobban teljesít. Az állandó előrehaladást megkönnyíti az e-Universitás egyetemi online szolgáltatás. Az SZTE újabb struktúrájának köszönhetően lehetővé vált az elektronikus világ biztosította innovációk kihasználása, éppen ezért a számtalan kényelmi funkció mellett a környezettudatosság is érvényre juthat. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Épületgépészeti webáruház – megbízhatóság felsőfokon

Vállalkozásunk immár közel két évtizede áll a vásárlók szolgálatában. Kicsiben indultunk, de folyamatos fejlődésünknek és tapasztalatainknak köszönhetően ma már Budapest frekventált helyén az egyik legnagyobb választékú szakbolttal várjuk vásárlóinkat, az épületgépészeti webáruház felé érkező megrendeléseket pedig nagy alapterületű raktárainkból, az azonnal rendelkezésre álló készletről tudjuk teljesíteni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Wc dugulásának megszüntetése szakember nélkül

Általában a wc eldugulását beleesett tárgy, pl. illatosító rúd, gyerekjáték okozza. Ritka az az eset, amikor a lefolyóban lévő lerakódások állnak a háttérben, ez leginkább a nagyon régi wc-k és lefolyók  esetében fordulhat elő. A duguláselhárítás Páty területén már 1 órán belül megtörténhet, hiszen a wc-t mielőbb újra használhatóvá kell tenni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Nővérhívó a biztonságos és nyugodt mindennapokért

A legtöbb idős és már beteg ember sajnos egyedül marad, nincs mellettük senki, aki a nap minden percében segíthet, ha baj van. A munka és számos egyéb elfoglaltság miatt szinte képtelenség folyton szeretteinkre felügyelni, még akkor is, ha szeretnénk. Persze adott sok olyan modern eszköz, mint például a mobiltelefon, amit viszont az idősebbek már aligha tudnak használni, különösen akkor nem, amikor épp egy rosszullét kínozza Őket. A praktikus és hatékony segítség ellenben már adott, ismerje meg Ön is! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A plasztik kártyák térhódítása

A plasztik kártyák észrevétlenül lettek szereplői a hétköznapoknak, hiszen már mindenki  irattárcájában legalább egy ott lapul belőlük. A plasztik kártya készítés folyamatosan és egyre dinamikusabban fejlődő ágazat, mely mind több területen képviselteti magát. Míg kezdetben csak a személyes dokumentumok jelentek meg műanyag lapocskák formájában, valamint a bankkártyát használtuk, addig napjainkban a kártyák felhasználása rendkívül széles skálát fog át. Egy kattintás ide a folytatáshoz….