Vásárolj okosan használt autót!

Természetesen a használt autó vásárlása nem a legegyszerűbb dolog, különösen akkor, ha az ember laikus is a témához. A használt autók egyértelmű előnye, hogy ha azt megbízható forrásból vásároljuk, akkor bizony nagyon jól járhatunk, mivel az új autók árához képest töredék áron szerezhetjük be autónkat. A vásárlás során viszont érdemes rendkívül gondosan átnézni vagy szakértő ismerőssel átnézetni a kiszemelt járművet. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Massive Online Open Course: MOOC az oktatás jövője?

Dr. Majó Zoltán előadása az új oktatási módszerről a MOOC-ról (Massive Online Open Course), amely nem más, mint egy hatékony és széleskörű online felület a távoktatásban. Az e-learning egyidős az e-kereskedelemmel. Az elektronikus üzleti élet kivirágzott az oktatás viszont nem emelkedett ki ezen a területen. A MOOC tényleg sikeres lesz vagy csak egy újabb fellángolás? Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A háztartási dugulások legfőbb okozói

Érdemes tudni, hogy bizony nagyon is számít, hogy milyen módon kezeljük a háztartási dugulások problémáját. Éppen ezért érdemes átnézni, hogy milyen fő problémákkal is állhatunk szemben, ha nem akar lemenni a víz a lefolyón. Ha már tudjuk mi a gond forrása, akkor a duguláselhárítás Gyálon akár házi trükkökkel is elvégezhető. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Ismerje meg a rendszámfelismerő kamerában rejlő lehetőségeket!

Egy olyan kamera, mely segítségével a rendszámok jól kivehetőek, rögzíthetőek, számos előnnyel jár, megannyi területen segítik a gyors és hatékony munkavégzést. Az ilyen jellegű kamerák jól használhatóak a különböző célú jármű regisztrálás esetén, a forgalom szabályozás során, de a kettő kombinációja is megoldható. Amennyiben Ön is egy profi rendszert szeretne kiépíteni, mely megbízható és tartós is egyben, akkor az Elektronika Vonala Vagyonvédelem készséggel áll rendelkezésére! Egy kattintás ide a folytatáshoz….