Csökkentse a vízfogyasztást könnyedén infrás csapteleppel!

A folyamatosan dráguló közüzemi költségek mellett a víztakarékosság és a vízfogyasztás csökkentése mindenki érdeke, hiszen senki nem szeretne egyre nagyobb és nagyobb összegeket kifizetni. A vállalatunk által biztosított infrás csaptelep, a Water Saver egy olyan vízfogyasztás csökkentő megoldás, ami képes a víz felhasználását akár 60, sőt 70 százalékkal is csökkenteni, ami ugyebár több tízezer forintos megtakarítást is jelenthet évi szinten. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Eldugult? Segítünk! Professzionális duguláselhárítás

A lefolyó rendszerekben, kültéri és beltéri elvezető csatornákban bekövetkező dugulások komoly bosszúságot okozhatnak. A duguláselhárítás azonban akár egy órán belül eljut Önhöz. Ismerje meg szolgáltatásainkat! A különféle csatornák és lefolyó rendszerek legfontosabb ismérve a zavartalan elvezetés. Azonban bármennyire körültekintőek is vagyunk, a rendszerben időnként fennakadások történnek – a vezeték, a lefolyó rendszer eldugul. Ilyenkor van szükség a gyors segítségre, a dugulás mielőbbi megszüntetésére. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Ha professzionális csomagolás, akkor Nordtek Imexco

Cégünk, a Nordtek Imexco Kft. egy nemzetközileg is elismert vállalat, ami már másfél évtizede forgalmaz kiváló minőségű és minden igényt kielégítő csomagolóanyagokat hatalmas választék mellett a legtöbb iparág számára. Mindeddig számtalan cégnek segítettünk abban, hogy olyan egyedi csomagolást tudjon megvalósítani, ami megfelel az elképzeléseinek, eleget tesz az elvárásoknak. Ügyfeleink között megtalálhatóak a kisvállalkozások és a multinacionális cégek is egyaránt, így a nordtek.hu weboldal segítségével kis- és nagy mennyiségben is könnyedén megoldható a beszerzés. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Csomagolás könnyedén, avagy All In Packaging

A Nordtek Imexco Kft. a csomagolás terén verhetetlen, hiszen egy olyan nemzetközileg is elismert vállalatról van szó, ami biztosítja a professzionális csomagolóanyagok gyártását és beszerzését is ügyfelei számára. Cégünk kifejlesztett egy speciális rendszert, az All In Packaging online felületet ami biztosítja a kényelmes, gyors, egyszerű és biztonságos beszerzést, hogy így méginkább hatékony munkát tudjunk nyújtani megrendelőink számára. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Várja a fantasztikus nyílászáró akció a Hevesthermnél!

Ha már elege van abból, hogy megannyi kellemetlenséget okoznak elavult nyílászárói és végre elérkezettnek látja az idejét, hogy lecserélje azokat, akkor éljen az általunk biztosított nyílászáró akció nyújtotta lehetőségekkel! Általunk a régi, rosszul szigetelő nyílászárókat jól szigetelő, takarékos nyílászárókra cserélheti le, melyek ára többszörösen is megtérül a felhasználók számára. Egy kattintás ide a folytatáshoz….