Hatékony marketing szempotok alapján felépített weboldal

Marketing szempontok szerint érdemes felépíteni weboldalunk struktúráját. Statisztikák szerint az első 7 másodpercben dönti el a látogató, hogy megtalálható e az információ amit keres. Ez a rövid idő arra serkenti a weboldal készítésben jártas szakembereket, hogy úgy tervezzék meg az oldalt, ami alapján akár 7 másodpercen belül elérhető legyen az informácó amiről, az oldal valójában szól. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Gúnárúsztatóból termálfürdő

2013-ban ünnepli megnyitásának 40. évfordulóját a Dombóvár melletti Gunarasfürdő. Az üdülőhely az elmúlt évtizedekben Tolna megye legjelentősebb turisztikai attrakciójává nőtte ki magát. A termálfürdő a közel 20 ezer állandó lakosú Dombóvár mellett, a régebben Gunaras-dűlőként emlegetett részen fekszik. A terület a nevét onnan kapta, hogy az 1900-as évek elején ez még a libák, gúnárok kedvelt úsztatóhelye volt, kisebb források ugyanis már akkor is voltak ezen a területen. A helyiek visszaemlékezése szerint a környéken élők már akkoriban is gyógyhatást tulajdonítottak a források vizének. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A Facebook feltörés számodra is valós veszély

Hétköznapi, laikus közösségi oldal felhasználóként nem is gondolnánk, hogy profilunk feltörésének veszélye bennünket is fenyeget. Azonban ha az interneten felkínált lehetőségeket jobban szemügyre vesszük, láthatjuk, hogy profilunkhoz való hozzáférés nem is olyan bonyolult feladat azok számára, akik tisztában vannak ennek módjával. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Lézeres szemműtét – a 100%-os siker titka

Ha már Ön is unja, hogy folyamatosan elhagyja a szemüvegét, hogy arra már többször is ráültek, hogy már számtalanszor összetört, hogy nem győzi cserélni a keretet csak azért, hogy tartsa a lépést a trendekkel, ha már elege van a kontaktlencse cseréből, nem akar állandóan vizsgálatokra járni és lesni az eredményt, hogy várható-e javulás vagy sem, akkor a lézeres szemműtét az, ami Önnek is a segítségére lesz. Egy kattintás ide a folytatáshoz….