BIX2 – azonnali szerver elérhetőség bárhonnan, bármikor

Ma már több cég ajánlatai közül válogathatunk a szerver hoszting, a szerver bérlés vagy a virtuális szerver érdekében, ám csak egy olyan vállalat van, aki azonnali elérhetőséget, felügyeletet és irányíthatóságot biztosít. A BIX2 az a méltán elismert cég, amely forradalmian új lehetőséget tud biztosítani ügyfelei számára a nagyszerű Szerver Figyelő alkalmazás által. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Pontos szállítás kedvező áron a Futex által

Ön is olyan fuvarozó vállalatot keres, mely megbízható és pontos szolgáltatást tud nyújtani a fuvarozás és áruterítés terén? Mely kedvező áron tudja biztosítani a legjobb szolgáltatásokat? Mely teljesen leveszi az Ön válláról a terhet a logisztika feladatokat illetően? Mely által optimalizálni tudja feladatait, így időt és pénzt spórolva? Akkor a Futex, a kecskeméti fuvarozó cég jelenti az Ön számára is a lehető legjobb megoldást. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Dr. Majó Zoltán beszámolója a 7,7 milliárdos egyetemi beruházásokról

Dr. Majó Zoltán a Szegedi Tudományegyetem gazdasági és fejlesztési főigazgatója beszámolt a 2012. november 29-én zárásra került Dél-alföldi Tudáspólus felsőoktatási infrastruktúrájának fejlesztése című uniós projekt eredményeiről, mi szerint a Szegedi Tudományegyetemen az egyetem több intézményét érintő 7,7 milliárd forint értékű fejlesztés valósult meg. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Ha egészséges táplálkozás, akkor paleolit táplálkozás

Manapság egyre inkább kezdik felismerni az emberek az egészséges táplálkozás fontosságát és éppen ezért egyre több és több módszerrel lehet találkozni, ami mindenféle javulás ígér. Azonban nagyon óvatosnak kell lennünk, hisze ha jobban utánanézünk egy-egy étrendnek, akkor láthatjuk, hogy mennyi mesterséges ételt kínál és valójában nem is olyan nagyszerű, mint először hittük. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

A gluténérzékenység, avagy a lisztérzékenység

A lisztérzékenység az egyik leggyakoribb formája a különféle táplálékérzékenységnek, így sajnos egyre többen szenvednek benne hazánkban is. A gluténérzékenység egy öröklött betegség, ami a leggyakoribb a gyermekek körében és főként a nők körében, hiszen a betegek 70% nő. A lisztérzékenység a búzában, árpában, rozsban és a zabban található fehérjére, a gluténra kialakult örökletes betegség, ami egy egész életen át tart és ami teljesen nem is kezelhető, csak enyhíthető a speciális diétának köszönhetően.Ezeknek az embereknek folyamatosan figyelniük kell arra, hogy mit és hol esznek, nem falatozhatnak mindenütt, ahol kedvük támad. Egy kattintás ide a folytatáshoz….